tag:blogger.com,1999:blog-6618015022236745256.post1241530346727471269..comments2023-11-08T09:20:50.479+02:00Comments on Bitītes blogs: Auzu pārslu cepumi ar šokolādiElīzahttp://www.blogger.com/profile/15801645639624090424noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6618015022236745256.post-61619007438885496162011-10-17T09:12:40.139+03:002011-10-17T09:12:40.139+03:00Iepriekšējo komentāru rakstīju es - Laine. Šobrīd ...Iepriekšējo komentāru rakstīju es - Laine. Šobrīd google neatļauj man nezin kāpēc komentēt kā reģistrētam lietotājam.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618015022236745256.post-53185551972060153762011-10-17T09:10:14.023+03:002011-10-17T09:10:14.023+03:00Orģinālajā receptē ir pat 3 tējkarotes vaniļas ese...Orģinālajā receptē ir pat 3 tējkarotes vaniļas esence (dabīga), jā man tas šķiet daudz. Tikai man grūti spriest kā tas mainīs garšu, jo es neizmantoju esenci nekad, lietoju Dansukker vaniļas cukuru vai vaniļas pāksti. Domāju, ka mierīgi vari likt esenci pusotru tējkaroti.<br />Par cukuru - kopējais cukura daudzums ir 220 grami.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618015022236745256.post-48583118770594847042011-10-17T00:51:37.217+03:002011-10-17T00:51:37.217+03:00g cukurniedru cukurs; 140 g brūnais cukurs (vai 22...g cukurniedru cukurs; 140 g brūnais cukurs (vai 220 g brūnais cukurs un 2 tējkarotes vaniļas esence)---> tas nozīmē, ka man nevajag 40 gr niedri cukuru, bet to, kas ir iekavas, ja nav pieejams šis niedru cukurs? Un kā ir 2 tejkarotes ar esenci nav trakoti par daudz, vai arī tieši laikā?Anonymousnoreply@blogger.com