Sastāvdaļas: 125 g sviests; 170 g tumšā šokolāde; 2 olas; 100 g brūnais cukurs; apm. 30 g kļavu sīrups; 150 g pekanrieksti; 50 g kviešu milti; šķipsniņa sāls
Ūdens peldē izkausē sviestu un šokolādi. Olas viegli sakuļ ar cukuru un kļavu sīrupu. Pekanriekstus nedaudz apgrauzdē uz pannas un sasmalcina, taču nepārāk smalki, palielos gabalos. Dažus riekstus atstāj veselus, ko salikt virspusē. Tad visu savieno vienā traukā, tikai uzmanīgi - jāskatās, lai šokolāde nav karsta, to maisot pievieno olām un rūpīgi, neaizraujoties ar strauju maisīšanu, pievieno miltus ar sāli. Pēdējos pievieno sasmalcinātos riekstus. Mīklu lej ar sviestu ietaukotā formā, pārliek ar riekstiem un cep 170 grādos apm 35 minūtes. Atdzesē, sagriež un ēd!
Ūdens peldē izkausē sviestu un šokolādi. Olas viegli sakuļ ar cukuru un kļavu sīrupu. Pekanriekstus nedaudz apgrauzdē uz pannas un sasmalcina, taču nepārāk smalki, palielos gabalos. Dažus riekstus atstāj veselus, ko salikt virspusē. Tad visu savieno vienā traukā, tikai uzmanīgi - jāskatās, lai šokolāde nav karsta, to maisot pievieno olām un rūpīgi, neaizraujoties ar strauju maisīšanu, pievieno miltus ar sāli. Pēdējos pievieno sasmalcinātos riekstus. Mīklu lej ar sviestu ietaukotā formā, pārliek ar riekstiem un cep 170 grādos apm 35 minūtes. Atdzesē, sagriež un ēd!