Sastāvdaļas 220 g auzu milti, 150 g kukurūzas milti; 70 g auzu pārslas, 1,5 tējkarotes cepamais pulveris; pus tējkarote soda, šķipsniņa sāls; 4 banāni; 50 g kļavu sīrups; apm. 200 g mellenes; 1 tējkarote vaniļas ekstrakts; 70 g melnā šokolāde; nedaudz augu piens, kokoseļļa formas ietaukošanai
Sasmalcina auzu pārslas (220 g, var izmantot bezglutēna) un sajauc kopā visas sausās sastāvdaļas - miltus, cepamo pulveri, sodu un sāli. Blenderī sajauc banānus ar kļavu sīrupu, pievieno vaniļu.Pa daļām piemaisa klāt miltus. Ja tomēr šķiet par sausu, tad var pievienot nedaudz augu piena, vēl vienu banānu, šķidru kokoseļļu vai arī ūdeni. Beigās piemaisa auzu pārslas, šokolādes gabaliņus un mellenes. Mīklu liek ar kokoseļļu ieziestā formiņā un cep 175 grādos aptuveni 45 - 50 minūtes. Atdzesē un sagriež šķēlēs.
Sasmalcina auzu pārslas (220 g, var izmantot bezglutēna) un sajauc kopā visas sausās sastāvdaļas - miltus, cepamo pulveri, sodu un sāli. Blenderī sajauc banānus ar kļavu sīrupu, pievieno vaniļu.Pa daļām piemaisa klāt miltus. Ja tomēr šķiet par sausu, tad var pievienot nedaudz augu piena, vēl vienu banānu, šķidru kokoseļļu vai arī ūdeni. Beigās piemaisa auzu pārslas, šokolādes gabaliņus un mellenes. Mīklu liek ar kokoseļļu ieziestā formiņā un cep 175 grādos aptuveni 45 - 50 minūtes. Atdzesē un sagriež šķēlēs.