tag:blogger.com,1999:blog-6618015022236745256.post4621291508552755774..comments2023-11-08T09:20:50.479+02:00Comments on Bitītes blogs: Auzu - ābolu mafini ar valriekstiemElīzahttp://www.blogger.com/profile/15801645639624090424noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6618015022236745256.post-76129140624467737772012-10-31T22:54:58.529+02:002012-10-31T22:54:58.529+02:00o jā, medus pie slapjajām, tūtīt izlabošu. Āboli s...o jā, medus pie slapjajām, tūtīt izlabošu. Āboli sulojas un dos papildus mitrumu. Un varbūt, ja izmanto jogurtu, tad vajag vairāk, es parasti lieku paniņas. Ja nav pretenziju pret taukiem, tad var papildus likt eļļu. Un medus no medus arī atšķirās. Nianses varbūt daudz. Elīzahttps://www.blogger.com/profile/15801645639624090424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6618015022236745256.post-69257500107920955612012-10-31T22:41:44.249+02:002012-10-31T22:41:44.249+02:00Kaut kas šajā receptē nav lāgā - visdrīzāk jogurta...Kaut kas šajā receptē nav lāgā - visdrīzāk jogurta un eļļas pa maz, jo pēc norādītajiem daudzumiem samaisot auzu miltus ar slapjo masu, sanāk ķipīga, stingra masa, nekāda ne mafinu mīkla. Kā nu tur vēl ābolus iemaisīt :) un kur palika medus pievienošana?Anonymousnoreply@blogger.com