Lapas

trešdiena, 2011. gada 26. janvāris

Pilngraudu makaroni ar spinātiem

Sastāvdaļas: 200 g pilngraudu makaroni; 300 g spināti; 150 g ķirštomātiņi; olīveļļa cepšanai; 80 g cietas siers; citronpipari; kaltēts baziliks, salvija, sāls

Verdošā sālsūdenī ūdenī liek vārīties makaronus. Rūpīgi nomazgā spinātu lapas, rupji sagriež un apcep eļļā, pievieno citronpiparus, kaltētu baziliku un salviju, sāli.  Ķirštomātiņus pārgriež uz pusēm un uzmet uz pannas, tad, kad spināti jau nedaudz sasautējušies. Uzliek vāku un pasilda.

Kad makaroni gatavi, nolej ūdeni un makaronus arī uzber uz pannas. Visu uzmanīgi samaisa. Porcijas kārto uz šķivja un pāri pārrīvē sieru.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru