Sastāvdaļas: 3 olas, 1.5 tases piens; 1 tase milti; 2 ēdamkarote magoņu sēkliņas, 2 ēdamkarotes vaniļas cukurs; 1 ēdamkarote cukurs; škipsniņa sāls; 50 g sviests
Šīs pankūkas izskatās ļoti skaisti un dekoratīvi, labi garšos ar biezpiena +saldā krējuma+vaniļas pildījumu. Bet var ēst tāpat ar ogām, kondensēto pienu, šokolādes krēmu, ābolu biezeni.
Recepte no edimdoma.ru
Sakuļ olas ar cukuru un sāli, pieber magonu sēkliņas. Tad pieber miltus un izmaia. Pakāpeniski pa daļām lej klāt pienu. Kārtīgi izmaisa, tā lai neveidojas kunkuļi. Beigās mīklai pievieno izkausētu sviestu. Pankūkas var cept uzreiz, bet labāk tomar, ja mīklai atļauj pastāvēt vismaz pusstundu. Cepot taukvielas var nelietot. Bet, ja tomēr šķiet, ka eļļu cepot vajag, tad var vēl pieliet drusciņ kausētu sviestu vai eļļu, va arī pirms katras pankūkas uzliešanas, ieziest pannu ar eļļu (izmanto uz pusēm sagrieztu ābolu, ko mērcē uz šķīva uzlietā eļļā).
Ar kausiņu lej mīklu uz pannas, izlīdzina pa visu pannu un cep brūnu no vienas un otras puses.Šīs pankūkas izskatās ļoti skaisti un dekoratīvi, labi garšos ar biezpiena +saldā krējuma+vaniļas pildījumu. Bet var ēst tāpat ar ogām, kondensēto pienu, šokolādes krēmu, ābolu biezeni.
Recepte no edimdoma.ru
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru