Sastāvdaļas: 2 gatavi banāni (225 g); 200 ml piens; 220 g milti; 125 g cukurs; 100 g šokolādes gabaliņu; 1 ola; 55 g kausēts sviests; 1 tējkarote cepamā pulvera; škipsniņa sāls
Sablenderē banānus, pielej pienu, viegli sakultu olu un kausēto sviestu. Visu samaisa. Tas pievieno miltus, kuros iejaukts cepamais pulveris, cukurs un škipsniņa sāls. Kārtīgi samaisa. Tad pievieno sasmalcinātu šokolādi vai šokolādes čipšus. Uzmanīgi iejauc, lai tie būtu vienmērīgi pa visu mīklu un liek mafinu formiņās.
No šī daudzuma sanāk 12 - 14 mafini. Cep 200 grādos 35 - 40 minūtes.
Mafini ir garšīgāki, kad ir pilnībā atdzisuši. Mafinus ar pienu nebiju cepusi un šiem var just tādu kā liesāku garšu.
Sablenderē banānus, pielej pienu, viegli sakultu olu un kausēto sviestu. Visu samaisa. Tas pievieno miltus, kuros iejaukts cepamais pulveris, cukurs un škipsniņa sāls. Kārtīgi samaisa. Tad pievieno sasmalcinātu šokolādi vai šokolādes čipšus. Uzmanīgi iejauc, lai tie būtu vienmērīgi pa visu mīklu un liek mafinu formiņās.
No šī daudzuma sanāk 12 - 14 mafini. Cep 200 grādos 35 - 40 minūtes.
Mafini ir garšīgāki, kad ir pilnībā atdzisuši. Mafinus ar pienu nebiju cepusi un šiem var just tādu kā liesāku garšu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru