Sastāvdaļas: 2 lieli rabarberi, 75 g medus, 180 g vājpiena biezpiens; 2 olas; 60 g mandeļu milti; 90 rīsu milti, 1 tējkarote cepamais pulveris; 1 tējkarote vaniļa
Nomizo un sagriež rabarberus, sajauc tos ar medu. Pēc laiciņa liek klāt pārējās sastāvdaļas - iemaisa biezpienu, pieliek olas un vaniļu. Citā traukā samaisa kopā rīsu un mandeļu miltus ar cepamo pulveri. Tad jauc visu kopā. Mīklu liek mafinu formiņās un cep 200 grādos 30 minūtes.
Nomizo un sagriež rabarberus, sajauc tos ar medu. Pēc laiciņa liek klāt pārējās sastāvdaļas - iemaisa biezpienu, pieliek olas un vaniļu. Citā traukā samaisa kopā rīsu un mandeļu miltus ar cepamo pulveri. Tad jauc visu kopā. Mīklu liek mafinu formiņās un cep 200 grādos 30 minūtes.
Šajā receptē izmantotie mandeļu milti ir biezumi, kas palika pāri pēc mandeļu piena gatavošanas (par to drusku vēlāk), un bija jāizlieto. Tos var aizstāt ar parastiem miltiem vai sasmalcinātām mandelēm.