Sastāvdaļas: 250 g basmati rīsi, 200 g spināti; sauja rozīnes; sauja indijas rieksti; himalaju sāls; citronpipari; rīvēts muskatrieksts; kurkuma
Rīsus aplej ar apm.400 - 450 ml verdošu ūdeni, pievieno sāli un liek vārīties. Pieber rozīnes un garšvielas. Pēc apm. 10 minūtēm liek klāt spinātus. Pasautē vē kādas 10 min, tad pieber riekstus, samaisa un izslēdz karstumu. Atļauj visam pastāvēt zem vāka vēl apmēram 5 minūtes.
Rīsus aplej ar apm.400 - 450 ml verdošu ūdeni, pievieno sāli un liek vārīties. Pieber rozīnes un garšvielas. Pēc apm. 10 minūtēm liek klāt spinātus. Pasautē vē kādas 10 min, tad pieber riekstus, samaisa un izslēdz karstumu. Atļauj visam pastāvēt zem vāka vēl apmēram 5 minūtes.
Izskatas loti gardi, bus japamegina!
AtbildētDzēstMan tikai nav nedz kurkuma, nedz muskatrieksts. Vai var iztikt? Vai ari garsa nebus vairs laba?
Garša būs laba arī bez muskatrieksta, kurkuma vairāk dod skaisto dzelteno krāsu un tādu kā austrumnieciskāku garšu. Droši liec garšvielas, kādas ir un kuras Tev patīk. Būs citādi, bet noteikti garšīgi.
AtbildētDzēst