Sastāvdaļas: 120 g milti (man 20 g rudzu klijas; 50 g pilngraudu kviešu milti; 50 g kukurūzas milti); 200 g piens; 200 g ķirbju biezenis; 2 olas; 1 ēdamkarote brūnais cukurs; šķipsniņa sāls;nedaudz muskatrieksts; 1 tējkarote kanēlis; 1 tējkarote soda; nedaudz eļļa cepšanai.
Sajaukt visas sausās sastāvdaļas - miltus, garšvielas un sodu, piemaisīt klāt olas, ķirbju biezeni un pakāpeniski maisot, lej klāt, pienu. Pirms cepšanas mīklai atļauj nedaudz pastāvēt, tad iemaisa ēdamkaroti eļļu, samaisa un cep brūnas no abām pusēm.
Sajaukt visas sausās sastāvdaļas - miltus, garšvielas un sodu, piemaisīt klāt olas, ķirbju biezeni un pakāpeniski maisot, lej klāt, pienu. Pirms cepšanas mīklai atļauj nedaudz pastāvēt, tad iemaisa ēdamkaroti eļļu, samaisa un cep brūnas no abām pusēm.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru