Sastāvdaļas: 200 g tofu; 2 - 3 ēdamkarotes rauga pārslas; sīpols; tomāts ; sauja spinātu un pētersīļu; ēdamkarote kokoseļļa; tējkarote malti ķiploki, tējkarote kurkuma; apm. ēdamkarote sojas mērce u.c. garšvielas pēc izvēles; zaļumi
Sīpolu sasmalcina un apcep kokoseļļā, ar rokām sadrupina tofu un ber klāt pie sīpola. Maisot turpina cept pāris minūtes. Pievieno sagrieztus tomātus un spinātus. Atsevisķā traukā sajauc kopā rauga pārslas, drupinātos ķiplokus, kurkumu, sojas mērci, pārējās garšvielas un samaisa ar ūdeni, apm. 100 g. Tad šo maisījumu pakapeniski lej uz pannas, un turpina maisīt. Pievieno zaļumus. Pacep vēl pāris minūtes un gatavs.
Labprāt latviskotu šo scramble, tacu nezinu kā, par olu kulteni to saukt negribās.
Pievienoju video iedvesmai.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru