Lapas

pirmdiena, 2016. gada 11. janvāris

Melleņu un auzu pārslu pīrāgs

Sastāvdaļas: 150 g auzu pārslas; 50 g mandeļu milti; 50 g kukurūzas milti; 80 g auzu milti; 75 g cukurs (baltais un gaišais muskavado); 1 tējkarote cepamais pulveris; pustējkarote kanēlis; šķipsniņa sāls; 50 g kokoseļļa; 250 - 300 g ābolu biezenis; 200 - 300 g mellenes




Samaisa auzu pārslas, visus miltus (var likt tikai kviešu), cukuru, kanēli, cepamo pulveri un sāli. Ābolu biezeni sajauc ar šķidru kokoseļļu un samaisa kopā ar miltiem. Nedaudz vairāk kā pusi no mīklas liek ar kokoseļļu ieziestā cepamajā formā, izlīdzina, pa visu liek ogas, kas saberztas kopā ar 1 - 2 ēdamkarotēm cukura. Pāri liek atlikušo mīklu un cep cepeškrāsnī 180 grādos apm. 45 minūtes.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru