Lapas

otrdiena, 2010. gada 14. septembris

Ķīniešu nūdeles ar brokoļiem

Vajadzēs: neliels brokolis; 3 - 4 burkāni; saujiņa valriekstu; bri siers; ķīniešu olu nūdeles; eļļa cepšanai;  garšvielas - sāls,  pipari,  ķiploki,  ingvers.

Nomizo un sarīvē uz rupjās rīves burkānus.  Brokoli sadala ziedkopās un nedaudz apvāra.  Burkānus apcep uz pannas eļļā, tad pievieno brokoļus. Klāt liek garšvielas - ķiploku un ingvera pulveri, nedaudz sāli, piparus. Visu nedaudz pasautē (apm. minūtes 5). Nūdeles izvāra sālsūdenī 2 minūtes.
Kārto uz šķīvja nūdeles, pa virsu liek dārzeņus. Porcijai uzber nedaudz sasmalcinātus valriekstus un uzliek sagrieztu bri sieru. Pārlej ar ķirbju eļļu.

Vienkārši, ātri un ļoti garšīgi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru