Vajadzēs: neliels brokolis; 3 - 4 burkāni; saujiņa valriekstu; bri siers; ķīniešu olu nūdeles; eļļa cepšanai; garšvielas - sāls, pipari, ķiploki, ingvers.
Nomizo un sarīvē uz rupjās rīves burkānus. Brokoli sadala ziedkopās un nedaudz apvāra. Burkānus apcep uz pannas eļļā, tad pievieno brokoļus. Klāt liek garšvielas - ķiploku un ingvera pulveri, nedaudz sāli, piparus. Visu nedaudz pasautē (apm. minūtes 5). Nūdeles izvāra sālsūdenī 2 minūtes.
Kārto uz šķīvja nūdeles, pa virsu liek dārzeņus. Porcijai uzber nedaudz sasmalcinātus valriekstus un uzliek sagrieztu bri sieru. Pārlej ar ķirbju eļļu.
Vienkārši, ātri un ļoti garšīgi.
Nomizo un sarīvē uz rupjās rīves burkānus. Brokoli sadala ziedkopās un nedaudz apvāra. Burkānus apcep uz pannas eļļā, tad pievieno brokoļus. Klāt liek garšvielas - ķiploku un ingvera pulveri, nedaudz sāli, piparus. Visu nedaudz pasautē (apm. minūtes 5). Nūdeles izvāra sālsūdenī 2 minūtes.
Kārto uz šķīvja nūdeles, pa virsu liek dārzeņus. Porcijai uzber nedaudz sasmalcinātus valriekstus un uzliek sagrieztu bri sieru. Pārlej ar ķirbju eļļu.
Vienkārši, ātri un ļoti garšīgi.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru