Sastāvdaļas: 600 g vājpiena biezpiens; 100 g skābs krējums; 3 olas; 70 g cukurs; 20 g vaniļas cukurs; 1 tējkarote cepamais pulveris; 70 g manna; 100 g žāvēti augļi (aprikozes); nedaudz sviests
Samaisa ar mikseri visas sacepuma sastāvdaļas, beigās pievieno izmērcētas un sasmalcinātas aprikozes. Biezpienu var sablenderēt vai samalt. Un labi, ja ir laiks un var nolikt mīklu vismaz uz pusstundu pastāvēt un tad cept.
Cepamo trauku ieziež ar sviestu, ielej tur sagatavoto maisījumu un augšpusīti izlīdzina. Cep sacepumu 180 grādos 40 minūtes.
Man - ideāli gan brokastīs, gan vakariņās, gan pusdienās, jo ļoti garšo biezpiens. Cukuru var likt mazāk, jo salds ir no aprikozēm.
Samaisa ar mikseri visas sacepuma sastāvdaļas, beigās pievieno izmērcētas un sasmalcinātas aprikozes. Biezpienu var sablenderēt vai samalt. Un labi, ja ir laiks un var nolikt mīklu vismaz uz pusstundu pastāvēt un tad cept.
Cepamo trauku ieziež ar sviestu, ielej tur sagatavoto maisījumu un augšpusīti izlīdzina. Cep sacepumu 180 grādos 40 minūtes.
Man - ideāli gan brokastīs, gan vakariņās, gan pusdienās, jo ļoti garšo biezpiens. Cukuru var likt mazāk, jo salds ir no aprikozēm.
Kāds ir pannas diametrs? :)
AtbildētDzēst