Sastāvdaļas: apm. 500 g vistas gaļa (vai vistas fileja); 2 sīpoli; 3 olas; 2 lielas ķiploka daiviņas; 1 - 2 paprikas; 250 g rīsi (svars vārītiem rīsiem); kaltēts baziliks; jūrassāls; melnie pipari; nedaudz olīveļļa cepšanai
Samaļ vistas gaļu, sīpolus, papriku un ķiplokus. Pieber garšvielas, piejauc olas un rīsus, kārtīgi samaisa visu kopā. Ar karoti liek uz sakarsētas pannas un apcep nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm. Kad visi apcepti, ( no šī sastāvdaļu daudzuma sanāks ļoti daudz kotletīšu! pēc tam var salikt pa porcijām saldētavā) tad pielej pannā ūdeni un sautē 15 - 20 minūtes, kamēr gatavs.
Recepte no cāļa forumiem.
super garsigi....
AtbildētDzēst... un veselīgi!
AtbildētDzēst