Sastāvdaļas: apm. 200 g spināti; 30 g cietais siers; sauja kaltētas dzērvenes; sauja valrieksti; nedaudz citrona sula; jūras sāls; nedaudz olīveļļa
Spinātus ļoti rūpīgi nomazgā, nogriež cietos kātiņu un rupji sagriež. Uz pannas eļļā liek dzērvenes un riekstus - pacep minūti, pieliek spinātus, atkal pacep. Tad uzspiež nedaudz citrona sulu, pasāla un pacep vēl minūti. Gatavu liek uz šķīvja un pārrīvē ar cieto sieru.
Spinātus ļoti rūpīgi nomazgā, nogriež cietos kātiņu un rupji sagriež. Uz pannas eļļā liek dzērvenes un riekstus - pacep minūti, pieliek spinātus, atkal pacep. Tad uzspiež nedaudz citrona sulu, pasāla un pacep vēl minūti. Gatavu liek uz šķīvja un pārrīvē ar cieto sieru.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru