Sastāvdaļas: apm. 300 g puķkāposts; 100 g cukurzirņu pākstis; 100 g olu nūdeles (vegāniskajā versijā rīsu nūdeles); 3 ēdamkarotes vīnogu kauliņu eļļa; 1 tējkarote rīvēts ingvers; 1 ēdamkarote laima sula; 1/2 čillī; 1/2 ēdamkarote sarkanā karija pasta; 200 ml kokosriekstu piens; 300 ml dārzeņu buljons (man puse Rapunzel buljona kubiņš); 100 - 120 g tofu
Uzkarsētā eļļa pannā apcep puķkāpostu, tad pievieno karija pastu, ingveru, laima sulu, sasmalcinātu čillī un pacep vēl pāris minūtes. Visu pārliek katliņā, pievieno kokosriekstu pienu, buljonu un zirnīšus un vāra uz lēnas uguns apm. 15 minūtes, tad pievieno nūdeles un vāra vēl piecas minūtes.
Kad zupa gatava, pirmās šķīvjos liek nūdeles, tad pārējo. Virsū liek tofu gabaliņus Zupa ir asa, vispār ar karija pastu uzmanīgi - vajag pagaršot, ja patīk ļoti asi ēdieni, tad var likt nedaudz vairāk, bet ne vairāk kā ēdamkaroti uz visu daudzumu.
Otra zupas versija bija ar vistu, viss pārējais tāpat tikai bez puķāposta, bet ar vistu un sasmalcinātu ķiploku daiviņu.
Otra zupas versija bija ar vistu, viss pārējais tāpat tikai bez puķāposta, bet ar vistu un sasmalcinātu ķiploku daiviņu.
Produktu daudzums divām porcijām. Pamatrecepti ņēmu no cetrassezonas.lv - kokosa zupa ar vistu un olu nūdelēm., tikai pielāgoju ar sev pieejamiem produktiem.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru