Lapas

otrdiena, 2012. gada 17. aprīlis

Ātrā brokoļu zupa ar bulguru

Sastāvdaļas: 1 brokolis; 2 čillī pipari; 2 seleriju kāti; 100 g bulgurs; 2 ķiploka daiviņas;  1 ēdamkarote olīveļļa; citronpipari; himalaju sāls; 1 Rapunzel buljona kubiņš; tofu'; saulē kaltēti tomāti


Katliņā  eļļā apcep sasmalcinātu čillī, seleriju kātus un uz pusēm sagrieztas ķiploku daiviņas (tās pēc tam var izņemt no zupas). Pielej karstu buljonu (vai ūdeni) , pievieno brokoļa gabaliņus un pieber bulguru. Pieliek sāli un piparus pēc vajadzības. Vāra zupu apm. 7 minūtes, kamēr gatavs bulgurs. Pasniedzot šķīvī liek sagrieztu tofu un saulē kaltētos tomātus.
Manai garšai atbilstoša ātri pagatavojama zupa vakariņām. Ar dārzeņiem var variēt un bulgura vietā var likt kuskusu, tikai kuskusu pievieno jau kad dārzeņi gatavi un vairāk  nevāra, tikai pagaida, kamēr  piebriest.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru