Sastāvdaļas: 1 banāns (aptv. 80 g); sauja avenes (apm.60 g); 120 g vājpiena biezpiens; 50 g auzu milti; 10 g brūnais cukurs; 25 g rieksti; 15 g sviests
Banānu sagriež ripiņās un kārto trauka apakšā (cepamo trauku ieziež ar sviestu), pa virsu liek biezpienu, pārber sasmalcinātus riekstus. Miltus sajauc ar cukuru, klāt pierīvē aukstu sviestu, saberž drupačas, ko liek pa virsu biezpienam. Cep 180 grādos cepeškrāsnī apm. 20 minūtes.
Daudzums divām nelielām brokastīm. Banāna vietā var likt plūmes, bumbieri, jebkādus cietus augļus.
Banānu sagriež ripiņās un kārto trauka apakšā (cepamo trauku ieziež ar sviestu), pa virsu liek biezpienu, pārber sasmalcinātus riekstus. Miltus sajauc ar cukuru, klāt pierīvē aukstu sviestu, saberž drupačas, ko liek pa virsu biezpienam. Cep 180 grādos cepeškrāsnī apm. 20 minūtes.
Daudzums divām nelielām brokastīm. Banāna vietā var likt plūmes, bumbieri, jebkādus cietus augļus.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru