Sastāvdaļas: 50 g auzu pārslas; 30 g pilngraudu kviešu milti; 25 g sviests; 25 g siers; 30 g piens; šķipsniņa sāls; 1/2 tējkarote brūnais cukurs; 1/4 tējkarote cepamais pulveris
Traukā samaisa auzu pārslas, miltus, sāli, cukuru un cepamo pulveri. Pierīvē aukstu sviestu un saberž mīklu drupačās. Pierīvē sieru un samaisa. Tad lej pienu un samaisa mīklu. No mīklas izveido četras vai piecas bulciņas. Receptes sastāvdaļas vienam kārtīgam ēdājam ilgajām brīvdienu brokastīm. Cep 200 grādos apm. 20 minūtes līdz skaistam brūnumam.
Traukā samaisa auzu pārslas, miltus, sāli, cukuru un cepamo pulveri. Pierīvē aukstu sviestu un saberž mīklu drupačās. Pierīvē sieru un samaisa. Tad lej pienu un samaisa mīklu. No mīklas izveido četras vai piecas bulciņas. Receptes sastāvdaļas vienam kārtīgam ēdājam ilgajām brīvdienu brokastīm. Cep 200 grādos apm. 20 minūtes līdz skaistam brūnumam.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru