Četrām porcijām izmantoju - viss aptv. 330 g kivi; 400 g konservētus persikus; 250 g avenes, cukuru pēc vēlēšanās
Nomizo un rūpīgi sablenderē kivi, ja vēlās tad kivi var pievienot kādu karoti cukura. Lej glāzēs. Pēc tam ļoti rūpīgi sablederē persikus, var pieliet nedaudz sīrupu. Uzmanīgi ieslīpi salej nākamo kārtu glāzēs. Tad sablenderē avenes (pievieno sīrupu no persiku bundžas) līdz šķidrākai ar salmiņu dzeramai konsistencei. Salej glāzēs. Labu apetīti!
Eva gatavoja "sapņu ķērāju" , lai saldāki sapnīši. Pamācība no interneta.
Iedvesmu sapņu ķērājam ņēmu šeit - http://www.thisfashionismine.com/2012/08/diy-dreamcatcher.html :)
AtbildētDzēst