Lapas

pirmdiena, 2013. gada 1. aprīlis

Auzu cepumi ar magonēm

Sastāvdaļas: 1 ola; 70 g brūnais cukurs; apm. 30 g medus; 50 g sviests; 50 g skābs krējums; 200 g auzu milti (man sasmalcinātas auzu pārslas); 75 g pilngraudu kviešu milti; 20 g magones; 1 tējkarote cepamais pulveris; šķipsniņa sāls



Izkausē sviestu. Olu saputo ar cukuru, putojot pievieno medu, krējumu un sviestu (jāskatās, lai sviests ir atdzisis). Citā traukā samaisa abus miltus un magones, pievieno sāli un cepamo pulveri. Rūpīgi izmaisa. Tad miltu maisījumu ber pie slapjām sastāvdaļām un visu kārtīgi ar karoti izmaisa. No mīklas veido plācenīšus , liek uz cepamā papīra un cep 160 grādos  20 līdz 25 minūtes.
No šī daudzuma sanāk apmēram divdesmit cepumi; 100 g cepumu ir 412 kCal.
Recepte no cook-inspire.livejournal.com


Priecīgas Lieldienas!







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru