Lapas

pirmdiena, 2013. gada 25. marts

Pupiņu salāti ar šampinjoniem

Sastāvdaļas: ķīnas kaposts, pupiņas ;tomāti; šampinjoni; maskarpones siers; citronpipari, sāls; sojas mērce; olīveļļa; puscitrons; rukola - visi daudzumi pēc izjūtām


 

Pupiņas aplej ar ūdeni un noliek uz nakti izmirkt.  Tad vāra, kamēr gatavas, sāli pievieno pašās beigās (protams vienmēr var nopirkt gatavas).  Kāpostu un tomātu sagriež. Šampinjonus sagriež un apcep nelielā olīveļļas daudzumā, pieber citronpiparus, nedaudz sojas mērci, pacep un tad pievieno karoti (vai divas) maskarponi. Apmaisa un noņem no uguns. Salātus (pupiņas+tomāti+ ķīnas kāposts) kārto uz šķīva un pa virsu liek saceptās sēnes. Uzber nedaudz salātu lapas vai kādus zaļumus un uzspiež citronu sulu.
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru