Sastāvdaļas: 40 g turku zirņu milti; 1 (apm. 300 - 350 g) cukinī; garšvielas un zaļumi
Cukīnī sarīvē un nospiež lieko šķidrumu (nepārspīlējot), samaisa ar miltiem un garšvielām pēc izvēles - es lieku sāli, piparus un kaltētu baziliku, var likt arī ķiploku. Ja ir, tad arī sasmalcinātus pētersīļus. Ar karoti lieku pankūciņas uz cepamā papīra (izmantoju silikona, tāpēc eļļas nav) un lieku cepties cepeškrāsnī 180 grādos brūnus no abām pusēm - tas būs apm. 10 - 15 minūtes no vienas un 10 no otras puses.
Domāju, ka var cept arī uz pannas un mazas uguns un zem vāka, taču es pati neesmu tā darījusi.
Cukīnī sarīvē un nospiež lieko šķidrumu (nepārspīlējot), samaisa ar miltiem un garšvielām pēc izvēles - es lieku sāli, piparus un kaltētu baziliku, var likt arī ķiploku. Ja ir, tad arī sasmalcinātus pētersīļus. Ar karoti lieku pankūciņas uz cepamā papīra (izmantoju silikona, tāpēc eļļas nav) un lieku cepties cepeškrāsnī 180 grādos brūnus no abām pusēm - tas būs apm. 10 - 15 minūtes no vienas un 10 no otras puses.
Domāju, ka var cept arī uz pannas un mazas uguns un zem vāka, taču es pati neesmu tā darījusi.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru