Sastāvdaļas: 170 g sviests; 2/3 tase cukurs; 1 tase kakao; šķipsniņa sāls; vaniļas cukurs vai vaniļas esence; 3 olas; 120 g milti; 1,5 tējkarotes cepamais pulveris; 2/3 tase sasmalcināti rieksti; 50 g baltā šokolāde; 50 g tumšā šokolāde
Ūdens peldē liek kausēties sviestu, cukuru, kakao un šķipsniņu sāls. Ik pa brīdi samaisa, lai veidojas vienmērīga kakao masa. Tad pārlej šo visu lielākā bļodā, pieber vaniļas cukuru. Pa vienai pievieno olas, pēc katras kārtīgi izmaisot. Tad pievieno miltus, kuri sajaukti ar cepamo pulveri, kārtīgi samaisa. Pašās beigās pievieno sasmalcinātus riekstus un sasmalcinātu šokolādi. Rieksti un šokolāde nav pavisam smalki, bet tā lai ir jūtami gabaliņi.
Mīklu lej ar sviestu ieziestā (es izmantoju cepamo papīru) cepamajā formā, izlīdzina un liek cepties 160 grādos sakarsētā cepeškrāsnī nedauz zemāk par vidējo plauktu, bet ne pašā apkakšā. Cep 23 - 28 minūtes.
Gatavu ņem ārā un pilnībā atdzesē. Tad griež gabaliņos, Es pasteidzos un sāku griezt siltu, līdz ar to braunija gabaliņi ir nedaudz sadrupuši un nav tik vienādi un skaisti.
Recepte no chatskaa.livejuornal.com.
Ūdens peldē liek kausēties sviestu, cukuru, kakao un šķipsniņu sāls. Ik pa brīdi samaisa, lai veidojas vienmērīga kakao masa. Tad pārlej šo visu lielākā bļodā, pieber vaniļas cukuru. Pa vienai pievieno olas, pēc katras kārtīgi izmaisot. Tad pievieno miltus, kuri sajaukti ar cepamo pulveri, kārtīgi samaisa. Pašās beigās pievieno sasmalcinātus riekstus un sasmalcinātu šokolādi. Rieksti un šokolāde nav pavisam smalki, bet tā lai ir jūtami gabaliņi.
Mīklu lej ar sviestu ieziestā (es izmantoju cepamo papīru) cepamajā formā, izlīdzina un liek cepties 160 grādos sakarsētā cepeškrāsnī nedauz zemāk par vidējo plauktu, bet ne pašā apkakšā. Cep 23 - 28 minūtes.
Gatavu ņem ārā un pilnībā atdzesē. Tad griež gabaliņos, Es pasteidzos un sāku griezt siltu, līdz ar to braunija gabaliņi ir nedaudz sadrupuši un nav tik vienādi un skaisti.
Recepte no chatskaa.livejuornal.com.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru