Sastāvdaļas: apm. 70 g rukolas salāti; 200 g ķirbis; 50 g liesais siers (vai kāds cits siers); 100 g kanādas lēcas; pētersīļi; puscitrona sula; nedaudz olīveļļa; jūrassāls; citronpipari
Uzliek vārīties sālsūdenī lēcas. Ķirbi nomizo un sagriež gabaliņos, liek cepamajā traukā, aplej nedaudz ar olīveļļu un uzber melnos piparus vai ctronpiparus. Cep ķirbi cepeškrāsnī 20 līdz 25 minūtes, kamēr gabaliņi ir mīksti. Pa vidu cepšanai uzmanīgi apmaisa, un pirms cepšanas beigām ķirbim pievieno sasmalcinātus pētersīļus.
Uz šķīvja liek rukolas salātus, apslaka ar cirona sulu, tad uzber gatavas karstas lēcas un atkal pārslaka ar citrona sulu. Tad kārto ķirbja gabaliņus un pa virsu sagrieztu vai sarīvētu sieru. Uzmaļ svaigus piparus, pārlej ar olīveļļu un uzspiež atkal citrona sulu. Gatavs!
Uz šķīvja liek rukolas salātus, apslaka ar cirona sulu, tad uzber gatavas karstas lēcas un atkal pārslaka ar citrona sulu. Tad kārto ķirbja gabaliņus un pa virsu sagrieztu vai sarīvētu sieru. Uzmaļ svaigus piparus, pārlej ar olīveļļu un uzspiež atkal citrona sulu. Gatavs!