Sastāvdaļas: apt. 1 kg kartupeļi; 4 ķiploku daiviņas; buntīte pētersīļi; olīveļļa; sāls; pipari
Recepte no elladkin.livejournal.com
Un vēl siera kūka ar mellenēm cepta pēc pasūtījuma!
Kartupeļus nomazgā un liek kaliņā , kad ūdens sāk vārīties, pasāla. Gatavus kartupeļus nomizo, liek bļodā un saspaida ar dakšiņu. Pievieno sasmalcinātus pētērsīļus. Pannā olīveļļā apbrūnina ķiploku daiviņas, pēc izņem tās ārā un izmet. Karstajā eļlā liek saspaidītos kartupeļus un vienmērīgi izlīdzina pa visu pannu, kā pīrāgu. Uzber sāli un piparus. Cep no vienas puses apm. 10 min līdz zeltainam brūnumam. tad ar liela sķīvja palīdzību apgriež pīrāgu uz otru pusi un cep arī no otras puses apm. 10 minūtes.
Ēd siltu ar dārzeņu salātiem. Recepte no elladkin.livejournal.com
Un vēl siera kūka ar mellenēm cepta pēc pasūtījuma!