pirmdiena, 2011. gada 7. novembris

Grauda Spēks cepumi ar šokolādes gabaliņiem

Brīvdienās cepu šos gardumiņus - šokolādes cepumiņus .


 Maisījuma cena veikalā 1.60 Ls, papildus jāpievieno 1 ola un apm. 100 -110  g sviests. Šokolādes čipšus (tie jau ir veikala cepumu maisījumā) pārgriezu uz pusēm. Pēc savas iniciatīvas pieliku apm. 50 g viegli apgrauzdētus un sasmalcinātus lazdu riekstus.  Darbojos sekojoši - sviestu ar cukuru kārtīgi sakūlu ar mikseri, pievienoju olu un vaniļu, - un atkal  sakūlu. Tad iemaisīju miltus. Pašās beigās šokolāde un rieksti.


 Samaisīju un ar tējkaroti liku uz cepamās plāts piciņas.
Cep sakarsētā līdz 190 - 200  grādiem cepeškrāsnī  aptuveni 10 min. Bet jābūt ļoti vērīgam (jāliek taimeris:)), jo cepumiņi ir plāni un ātri var sadegt.

Cepumi ir super labi -  garšīgi, plāni un kraukšķīgi, taču - man nedaudz par saldu.  Tā kā tiem, kam ļoti salds neiet pie sirds, nelieciet visu cukuru. 
Šokolādīgā maizīte maizīte fotosesiju nesagaidīja. tai gan lieku ļoti augstu atzinību, ideāls našķis pie otrās brokastu tējas.

2 komentāri:

  1. Sveika!

    Nevarēju nekur atrast Tavu e-pasta adresi. Gribēju pateikt personīgi Paldies par iedvesmojošajiem rakstiem. Un ir vēl viens jautājums saistībā ar bloga noformēšanu.Kā varam sakontaktēt?

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par jaukajiem vārdiem! Varam sakontaktēties pa @ un tur arī apmainīties tel. ja nepieciešams. Mans epasts - lainux25@inbox.lv

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...