trešdiena, 2011. gada 3. augusts

Iepirkšanās IHERB

     Esmu atklajusi sev jaunu  iepirkšanās vietu iHerb.com .  Eko uztura bagātinātāji, šampūni, kosmētika, pārtika  un vitamīni un vēl daudz kas cits par ļoti labām cenām un labu sastāvu.
     Veikals juridiski atrodas ASV un preču piegāde uz Latviju pakām, kuru svars ir līdz 1,36 kg ir 4$ , pa paciņa sver lidz 1,8 kg - tad  6$, ja vēl smagāka , tad piegāde būs jau dārga un neizdevīga. 
     Pasūtījuma summai teorētiski nevajadzētu parsniegt 10 EUR, jo tad būs jāmaksā pastā PVN 22%.  Tas ir teorētiski, bet kaut kā veiksmīgi -  vēl neesmu maksājusi, kaut visi sūtījumi ( trīs) ir bijuši par summām  (ar piegādes maksu) no 20  līdz 26$.
     Lai varētu kaut ko iegādāties IHERBā ir jāpiereģistrējas, pie pirmā maksājuma būs nepieciešami bankas kartes dati (PayPal nav), bet turpmākajos pirkumos tas nav nepieciešams, ja vien nav nekādu izmaiņu.
Pirmajam pirkumam veikalā darbojas atlaide 5$ apmērā, ievadot atlaižu  kodu. Kodi pieejami  internetā, bet laipni lūgti - variet  izmantot arī manu NUX334.
     Ko esmu pirkusi un kas  man patīk:
1)  Avalon Organics šampūni un kondicionieri; Giovanni šampūni un kondicionieri , dušas želejas un skrubji;
2) Weleda zoupastas un principā viss no Weledas, jo ir eko;
3) Now Foods vitamīni un Jarrow Formulas vitamīni un vitamīnu kompeksi un kokosriekstu eļļa;
4) Jarrow Formulas un MRM sporta uzturs.
    Tas arī pagaidām viss, ko esmu izpētījusi un pasūtījusi - vēl ir daudz mājas tīrīšanas līdzekļu, kosmētika ķermeņa un sejas kopšanai, arī dekoratīvā kosmētika. Liela pārtikas produktu izvēle  - garšvielas, tējas, kafija, končas, utt.
Pasūtot gan  jābūt diezgan vērīgam un jālasa produktu sastāvs, jo nebūt viss šajā veikalā ir eko. Jā, un piegāde ir apmēram 2 - 3 nedēļas ar Latvijas Pasta starpniecību.
      Veiksmīgus pirkumus arī Jums!
     Atlaižu kods pirmajam pirkumam  NUX334.


4 komentāri:

  1. Loti interesanti raksti par kosmētika! Ja tev nav nekas pret, tad aicinu tevi pievienoties kosmētikas un skaistuma cienītājam www.skaistumlapa.lv. Ieskaties arī sadaļā konkursiņš:)

    AtbildētDzēst
  2. Žēl gan, ka PayPal nav! Un jānoskaidro, kas ir ar to PVN!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies Dūņu Rūķīti par komentāru un reklāmu - par Baldones dūņām esmu informēta, bet aktīva kosmētikas lietotāja nē, vēl nē.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...