svētdiena, 2013. gada 10. novembris

Cukīnī un zirņu miltu plācenīši

Sastāvdaļas: 40 g  turku zirņu milti;  1 (apm. 300 - 350 g) cukinī; garšvielas un zaļumi


Cukīnī sarīvē un nospiež lieko šķidrumu (nepārspīlējot), samaisa ar miltiem un garšvielām pēc izvēles - es lieku sāli, piparus un kaltētu baziliku, var likt arī ķiploku. Ja ir, tad arī sasmalcinātus pētersīļus. Ar karoti lieku pankūciņas uz cepamā papīra (izmantoju silikona, tāpēc eļļas nav) un lieku cepties cepeškrāsnī 180 grādos brūnus no abām pusēm - tas būs apm. 10 - 15  minūtes no vienas un 10 no otras puses.
Domāju, ka var cept arī uz pannas un mazas uguns un zem vāka, taču  es pati neesmu tā darījusi.

  

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...