svētdiena, 2012. gada 19. augusts

Sāļie biezpiena cepumi

Sastāvdaļas: 200 g biezpiens; 50 g pilngraugu kviešu milti; 2 olas (ja 2 ,tad mazās, var likt 1 veselu olu un otras olas baltumu, dzeltenumu izmantot matu maskai); škipsniņa sāls; muskatrieksts; samaltas ķimenes (vai kādas citas garšvielas, piem sinepju pulveris, ingvers, citronpipari utt); sezama sēkliņas


    
      Samaisa visas sastāvdaļas, pievieno garšvielas pec patikas un veido no mīklas bumbiņas. Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru un uz tās liek cepumiņus,  pavisam nedaudz piepalcina un virspusi pārber ar sezama sēkliņām. Cep  175 grādos apm. 25 minūtes.


  Recepte no ļoti vērtīgas informācijas krātuves sportotājiem un citiem aktīva un veselīga dzīvesveida atbalstītājiem edunsporto.lv.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...