sestdiena, 2010. gada 18. septembris

Spagetti ala Carbonara

Vajadzēs:  120 - 150 g spageti;  2 burkāni ( 300 g); 1 vistas fileja; 200 ml salds krējums, 1 ola; 60 g cietais siers; eļļa cepšanai, sāls;  citronpipari;  ķiploku pulveris; zaļumi - dilles, pētersīļi

Sālsūdenī novāra spageti. Nomizo un sarīvē burkānus, vistas fileju sagriež mazos gabaliņos. Olīveļļā liek cepties sarīvētos burkānus, pacepina, liek klāt uzz pannas filejas gabaliņus. Visu cep un pievieno garšvielas - ķiploku pulveri, sāli, citronpiparus.
Saldo krējumu sakuļ kopā ar olu, masai var pievienot sarīvētu sieru un nedaudz garšvielas.
Gatavus spageti pievieno uz pannas pie saceptajiem burkāniem un filejas. Pievieno sakulto krējumu ar olu. Visu labi izmaisa. Tad pieber zaļumus, nogriež uguni un uzliek pannai vāku. Porciju pārber ar sarīveto sieru un dekorē ar zaļumiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...