otrdiena, 2011. gada 1. marts

Vingrošanas rinķis

Manā īpašumā jau kādus divus mēnešus ir 1,7 kg smags vingrošanas rinķis. Šāds - Jemimah Hoola Hop.Es gan esmu izņēmusi vienu rinķa posmiņu ārā, tā kā rinķa  svars ir 1,5 kg.

 Griežu. Nevarētu teikt, ka pārmērīgi daudz, bet griežu. Savienoju ar citām sporta aktivitātem. Tātad -  griežu vismaz 3 reizes nedēļā, maksimālais ilgums stunda - tas ir, ja kino ir fonā. Māku griezt uz abām pusēm, kas svarīgi tāpēc lai vienādi nodarbinātu abas ķermeņa puses un muskulīši, jā uz tādiem cer, būtu simetriski.Bet, svarīgākais, ko gribu teikt - nevajag piedēvēt rinķim maģiskas īpašības un cerēt uz fantastiskierm rezultātiem. Brīnumi nenotiek. Mani vidukļa apkārtmēri nesamazinājās galvu reibinošā ātrumā, domāju, ka no rinķa griešanas vien nekādu rezultātu panākt nevar.  Jāatceras, ka tievēšanas procesā sportam ir tikai 20% nozīme. Pārējais ir uzturs ar pareizo kCal skaitu, nepieciešamo ogļhidrātu un olbaltumvielu kombināciju.
   Rinķis trenē un nostiprina pamatā visus korpusa muskuļus, svarīgi to griezt samērā ātri un muskuļus sasprindzinot, kājas kopā. Pirms griešanas vajadzētu nedaudz iesildīties un pēc tam izstaipīties. Bet, manuprāt labākus rezultātus (iet runa par vidukla cm un svara kg)  var panākt ar skriešanu un vingrošanu. Ar skriešanas programmām, tāpat kā vingrošanu ir pilns internets,  gan Youtube, gan slavenais  bodyrock.tv  un shape.ru. Taču kā papildus aktivitāe ziemā, it sevišķi ja to var savienot ar TV skatīšanos, ir ok. Labāk tā, nevis pie kino uzgrauzt kādu gardumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...