ceturtdiena, 2012. gada 30. augusts

Kartupeļi ar ķiplokiem un pētersīļiem

Sastāvdaļas: apt. 1 kg kartupeļi; 4 ķiploku daiviņas; buntīte pētersīļi; olīveļļa; sāls; pipari

  
       Kartupeļus nomazgā un liek kaliņā , kad ūdens sāk vārīties, pasāla. Gatavus kartupeļus nomizo, liek bļodā un saspaida ar dakšiņu. Pievieno sasmalcinātus pētērsīļus.  Pannā olīveļļā apbrūnina ķiploku daiviņas, pēc izņem tās ārā un izmet. Karstajā eļlā liek saspaidītos kartupeļus un vienmērīgi izlīdzina pa visu pannu, kā pīrāgu.  Uzber sāli un piparus. Cep no vienas puses apm. 10 min līdz zeltainam brūnumam. tad ar  liela sķīvja palīdzību apgriež pīrāgu uz otru pusi un cep arī no otras puses apm. 10 minūtes.
     Ēd siltu ar dārzeņu salātiem.
     Recepte no elladkin.livejournal.com
     Un vēl  siera kūka  ar mellenēm cepta pēc pasūtījuma!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...