otrdiena, 2012. gada 10. jūlijs

Augļu un biezpiena krambls

Sastāvdaļas: 1 banāns (aptv. 80 g); sauja avenes (apm.60 g); 120 g vājpiena biezpiens; 50 g auzu milti; 10 g brūnais cukurs; 25 g rieksti; 15 g sviests



Banānu sagriež ripiņās un kārto trauka apakšā (cepamo trauku ieziež ar sviestu), pa virsu liek biezpienu, pārber  sasmalcinātus riekstus. Miltus sajauc ar cukuru, klāt pierīvē aukstu sviestu, saberž drupačas, ko liek pa virsu biezpienam. Cep 180 grādos cepeškrāsnī apm. 20 minūtes.
Daudzums divām nelielām  brokastīm.  Banāna vietā var likt plūmes, bumbieri, jebkādus cietus augļus. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...