sestdiena, 2010. gada 4. decembris

Lēcu biezputra ar kurkumu

100g  Indijas lēcas (moong dal); 220 ml ūdens; nepilna  tējkarote kurkuma; 1ēdamkarote  olīveļļa; 1ēdamkarote citrona sula; malti melnie pipari; jūras sāls


    Ielej katlā ūdeni , pieliek kurkumu un  lēcas. Uzvāra, uzliek vāku, samazina liesmu un vāra aptuveni 20 - 25 minūtes. Lēcām  jābūt mīkstām un ūdens ir uzsūcies. Zirņi būs javāra dažas minūtes ilgāk. Pieliek olīveļļu, citronu sulu un melnos piparus, sāli un kārtīgi samaisa.
    Lēcu vietā var izmantot šķeltos zirņus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...