sestdiena, 2013. gada 12. janvāris

Ķīnas kāposta un biezpiena sacepums

Sastāvdaļas: 350 g ķīnas kāposts; 250 g vājpiena biezpiens; 2 olas; 4 ēdamkarotes kukurūzas milti; apm. 50 g cietais siers; himalaju sāls; rozmarīns; malti melnie pipari; nedaudz olīveļļa



 Olas  viegli sakuļ, pievieno biezpienu un garšvielas (sāli, piparus un rozmarīnu)  un kukurūzas miltus. Iemaisa klāt  sagrieztu ķīnas kāpostu. un noliek , lai pastāv apm. 15 min.  Cepamo formu ieziež ar eļļu un liek tajā mīklu. Cep sacepumu cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes. Tad pārber ar satīvētu sieru un pacep vēl 5 minūtes.
Recepte (no bloga cook-inspire.livejournal.com) ļoti vienkārša, ātra un garšīga. Ļoti līdzīgi var cept arī ar citiem dārzeņiem, piem. šodien cepu cukini + rīvēti burkāni  (dārzeņi apm. 500 g) un kukurūzas miltu vietā 2 ēdamkarotes auzu klijas (pārējais kā pamatreceptē).


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...