pirmdiena, 2011. gada 27. jūnijs

Griķi ar spinātiem un čillī

Sastāvdaļas: 200 g griķi; 200 g spināti; 1/2 citrons; 1 čillī pipars; sāls; nedaudz olīveļļa


   Sālsūdenī uzvāra griķus. Rūpīgi nomazgā spinātus un rupji sagriež, čillī piparam izņem sēkliņas un sasmalcina. Uz pannas olīveļļā apcep čillī  un  spinātus. Cep pavisam nedaudz uz nelielas uguns. Kad spināti pacepusie minutes 3 - 5, pievieno uz smalkās rīves sarīvētu citrona miziņu un 2 ēdamkarotes citrona sulu. Izmaisa un ņem  nost no uguns.
     Pannā pie spinātiem liek klāt griķus, kartīgi izmaisa. Porciju kārto uz sķīvja, pārlej nedaudz ar olīveļļu un pārber ar zaļumiem.
Jūlijas Visockas recepte.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...