trešdiena, 2012. gada 18. aprīlis

Sāļais biezpiena sacepums ar olīvām

Sastāvdaļas: 500 g vājpiena biezpiens; 2 - 3 olas; 100 g cietais siers; 20 g pilngraudu kviešu milti; 70 g baltais jogurts; melnās olīvas; ķiršu tomātiņi; himalaju sāls; malti melnie pipari; kaltēts baziliks; svaigs rozmarīns; 1 tējkarote cepamais pulveris; nedaudz olīveļļa


Kārtīgi sajauc visas sastāvdaļas - biezpienu, olas, jogurtu, rīvētu sieru, miltus, cepamo pulveri un garšvielas. Olīvas pārgriež uz pusem un arī piemaisa klāt.  Cepamo formu ieziež ar olīveļļu un liek tajā mīklu, izlīdzina un iespiež veselus vai uz pusēm sagrieztus ķirštomātiņus un pārliek pāri svaigo rozmarīnu. Cep cepeškrāsnī 180 grādos apm. 35 - 40 minūtes.
Ēd nedaudz atdzesētu. Ļoti labi garšo pavisam atdzzisis ar zaļajiem salātiem un varbūt arī balto vīnu.
Receptes ideja no edimdoma.ru.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...