ceturtdiena, 2012. gada 12. jūlijs

Pilngraudu pasta ar citronu un timiānu

Sastāvdaļas: 90 g pilngraudu spageti, puscitrona miziņa,  nedaudz citrona sula; svaigs timiāns; himalaju sāls; pipari, (melnie vai kādi citi)  olīveļļa



 Spageti novāra sālsūdenī, gandrīz visu ūdeni nolej, bet nedaudz atstāj. Tad pie makaroniem katliņā pievieno rīvētu citrona miziņu, piespiež citrona sulu, sasmalcinātu timiānu, piparus (es liku arī citronpiparus) un sāli. Lai nav ļoti sauss pārlej nedaudz ūdeni, kurā pasta vārījās un olīveļļu. Kārtīgi visu samaisa un pasautē apm. 3 minūtes uz maza karstuma. Porcija vienam  ēdājiem. Vasarīgi, atsvaidzinoši un viegli, ja liekās, ka vajag kādu mercīti, tad var piemaisīt klāt karoti filadelfiijas sieru vai pārkaisīt ar sarīvētu cieto sieru, bet nedaudz.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...