Sastāvdaļas: 90 g pilngraudu spageti, puscitrona miziņa, nedaudz citrona sula; svaigs timiāns; himalaju sāls; pipari, (melnie vai kādi citi) olīveļļa
Spageti novāra sālsūdenī, gandrīz visu ūdeni nolej, bet nedaudz atstāj. Tad pie makaroniem katliņā pievieno rīvētu citrona miziņu, piespiež citrona sulu, sasmalcinātu timiānu, piparus (es liku arī citronpiparus) un sāli. Lai nav ļoti sauss pārlej nedaudz ūdeni, kurā pasta vārījās un olīveļļu. Kārtīgi visu samaisa un pasautē apm. 3 minūtes uz maza karstuma. Porcija vienam ēdājiem. Vasarīgi, atsvaidzinoši un viegli, ja liekās, ka vajag kādu mercīti, tad var piemaisīt klāt karoti filadelfiijas sieru vai pārkaisīt ar sarīvētu cieto sieru, bet nedaudz.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru