Sastāvdaļas: 250 g vājpiena biezpiens; 200 g ķirbju biezenis; 1 ola; 50 g apelsīna mīkstums; 1 apelsīna miziņa; 1 tējkarote kanēlis; 40 g medus; apm. 50 g kukurūzas milti; apm. 40 g rozīnes, neitrāla eļļa vai sviests formiņas ietaukošanai
Sablenderē ķirbja biezeni, biezpienu un apelsīna mīkstumu. Pievieno olu, medu, rīvētu apelsīna miziņu, kanēli, miltus un rūpīgi izmaisa ar karoti. Mīklas karoti liek ar eļļu ieziestā mafinu cepamajā formiņā. Pa vidu liek dažas rozīnes, tad atkal mīklu un pa virsu atkal pāris rozīnes. Cep cepeškrāsnī 190 grādos apmēram 35 - 40 minūtes līdz zeltainam brūnumam.
Sablenderē ķirbja biezeni, biezpienu un apelsīna mīkstumu. Pievieno olu, medu, rīvētu apelsīna miziņu, kanēli, miltus un rūpīgi izmaisa ar karoti. Mīklas karoti liek ar eļļu ieziestā mafinu cepamajā formiņā. Pa vidu liek dažas rozīnes, tad atkal mīklu un pa virsu atkal pāris rozīnes. Cep cepeškrāsnī 190 grādos apmēram 35 - 40 minūtes līdz zeltainam brūnumam.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru