ceturtdiena, 2014. gada 12. jūnijs

Kokosriekstu miltu un ķirbju cepumi

Sastāvdaļas: 250 g ķirbju biezenis; 70 g kokoseļļa; 70 g sojas piens; tējkarote vaniļa; 100 g tumšais cukura sīrups (vai agaves sīrups); 150 g kokosriekstu milti; 2 tējkarotes cepamais pulveris; 1 tējkarote jūras sāls; 1 tējkarote kanēlis; 150 g melnā šokolāde




Atsevišķi sajauc sausās un slapjās sastāvdaļas. Tad abas samaisa kopā un iemaisa klāt sasmalcinātu tumšo šokolādi.  Ar rokām veido cepumiņus, liek uz plāts un cep cepeškrāsnī 175 grādos apm. 15 minūtes.  
Ar gataviem cepumiem ļoti uzmanīgi, būs trausli.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...