sestdiena, 2014. gada 13. septembris

Burkānu ābolu biezenis

Sastāvdaļas:  400 g burkāni; 400 g āboli; 30 g ļoti labas kvalitātes olīveļļa; 1 citrona sula



Nomio burkānus, ābolus nomizo un izgriež serdes. Visu liek blenderī vai sarīvā uz smalkās rīves, pievieno eļļu un citrona sulu. Liek traukā, ko var noslēgt un uzglabā ledusskapī.


Recepte  no topivesels.lv  Pētera Kļavas attīrīšanās metode - trīs dienas ēd tikai šāda veida biezeni (protams, ka ar vienu šo porcju būs par maz). Iesākumam, ja nav vēlēšanās un nav iespējas trīs dienas gavēt, ar biezeni var aizstāt piemēram brokastis vai vakara uzkodu. Ļoti garšīgi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...