svētdiena, 2015. gada 21. jūnijs

Nutellas / Vāverītes krēma braunijs

Sastāvdaļas: 300 g nutella vai vāverītes krēms; 2 lielas vai 3 mazas olas; 85 g mandeļu milti; šķipsniņa sāls; pustējkarote vaniļa; apm. 70 g pekanrieksti (vai lazdu rieksti, vai mandeles vai zemesrieksti ...),  kokoseļļa cepamās formas ieziešanai un pūdercukurs pārkaisīšanai



Viegli sakuļ olas un sajauc kopā ar nutellu, ne ar mikseri, bet putojamo slotiņu. Iemaisa pārējās sastāvdaļas un parupjos gabalos sasmalcinātus riekstus. Vispār, ja nekādu riekstu nav, tad arī var iztikt, jo skatoties internetā nutellas braunijus pamatā ir tikai trīs sastāvdaļas - nutella, olas un milti. Mīklu lej ar kokoseļļu (vai sviestu vai eļļu) ieziestā cepamajā formā un cep 175 grādos apm. 20 minūtes. Atdzesē, izņem no formas, pārkaisa ar pūdercukuru un sagriež gabaliņos.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...