sestdiena, 2015. gada 7. novembris

Tomātu un gurķu salāti ar kvinoju

Sastāvdaļas: 100 g kvinoja; 4 -6 mazie gurķi; 2 vidēji lieli tomāti; 1 liels gatavs avokado; spināti un pētersīļi; 2 - 3 ēdamkarotes laba olīveļļa (avokado, sezama vai kāda cita eļļa); puscitrona sula; sāls un pipari 



Kvinoju uzvāra kā parasts - aplej ar karstu ūdeni un vāra apm. 20 minūtes uz lēnas uguns. Pārliek bļodā atdzesēties. Tikmēr sagriež dārzeņus un zaļumus, liek klāt kvinoju un samaisa. Pievieno sāli, piparus, eļļu un citrona sulu, rūpīgi iemaisa. Gatavs.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...