Sastāvdaļas: 100 g griķu milti; 25 g nesaldināts kakao; 1 tjk cepamais pulveris; vaniļa; šķipsniņa sāls; ēdamkarote škidra kokoseļla; 3 ēdamkarotes (25 g)kļavu sīrups; 180 - 200g augu piens
Kārtīgi samaisa kopā sausās sastāvdaļas, tad pievieno eļļu un kļavu sirupu. Pievieno pienu, un kārtīgi samaisa. Varbūt pienu vajadzēs nedaudz vairāk, jāskaitās, lai mīkla ir veidojama. Ar rokām izveido bumbiņas. Cep 190 grādos 12 minūtes. Atdzesētus var apbērt ar pūdercukuru.
Kārtīgi samaisa kopā sausās sastāvdaļas, tad pievieno eļļu un kļavu sirupu. Pievieno pienu, un kārtīgi samaisa. Varbūt pienu vajadzēs nedaudz vairāk, jāskaitās, lai mīkla ir veidojama. Ar rokām izveido bumbiņas. Cep 190 grādos 12 minūtes. Atdzesētus var apbērt ar pūdercukuru.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru