Vajadzēs: 150 g kokosriekstu skaidiņas; 170-180 g iebiezinātais piens ar cukuru; mandeles
Bļodā samaisa kokosriekstu skaidiņas ar kondensēto pienu. Kondesēto pienu labāk izvēlēties tādu, kuram nav klāt palmu eļļa un vēl kaut kādas ne pārāk labas piedevas. Noliek uz kādu brīdi malā, lai pastāv.
Tikmēr var nolobīt mandelēm miziņu. Kā to dara? Vienkārši - aplej mandeles ar karstu ūdeni un pēc minūtēm desmit miziņa viegli nolobāma. Ja nesanāk, tad aplej vēlreiz ar ūdeni un mēģina atkal pēc pāris minūtēm lobīt, tad noteikti sanāks.
Tad ņem kokosriekstu kondensētā piena masu un veido bumbiņas, pa vidu iespiež veselu mandeli. Konfekti vēl var apviļāt kakao.
No šī daudzuma sanāk apmēram 20 konfektes, tādat mandeles vajag tik pat daudz. Noliek vēsā vietā.
Par Rafaello gan es šīs konfektes nesauktu, kopīgs ir tikai tas, ka abās ir kokosa skaidiņas un mandele.
Konfektes uzglabā noslēdzamā kastītē ledusskapī. Glabāšanas laiks ne vairāk kā nedēļa.
Bļodā samaisa kokosriekstu skaidiņas ar kondensēto pienu. Kondesēto pienu labāk izvēlēties tādu, kuram nav klāt palmu eļļa un vēl kaut kādas ne pārāk labas piedevas. Noliek uz kādu brīdi malā, lai pastāv.
Tikmēr var nolobīt mandelēm miziņu. Kā to dara? Vienkārši - aplej mandeles ar karstu ūdeni un pēc minūtēm desmit miziņa viegli nolobāma. Ja nesanāk, tad aplej vēlreiz ar ūdeni un mēģina atkal pēc pāris minūtēm lobīt, tad noteikti sanāks.
Tad ņem kokosriekstu kondensētā piena masu un veido bumbiņas, pa vidu iespiež veselu mandeli. Konfekti vēl var apviļāt kakao.
No šī daudzuma sanāk apmēram 20 konfektes, tādat mandeles vajag tik pat daudz. Noliek vēsā vietā.
Par Rafaello gan es šīs konfektes nesauktu, kopīgs ir tikai tas, ka abās ir kokosa skaidiņas un mandele.
Konfektes uzglabā noslēdzamā kastītē ledusskapī. Glabāšanas laiks ne vairāk kā nedēļa.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru