Sastāvdaļas: 200 - 300 g nātres; 1 sīpols; 2 olas; 4 ēdamkarotes piens; rozmarīns; sāls; melnie pipari; eļļa cepšanai
Nātres kārtīgi nomazgā (izmanto tkai nātru lapiņas) un aplej ar verdošu ūdeni. Uz sakarsētas pannas lej eļļu un liek cepties smalki sagrieztu sīpolu, pēc tam pievieno nātres un pasutina. Pievieno garšvielas. Pēc brīža pārlej ar olām, kas sakultas ar 4 ēdamkarotēm piena un sautē līdz gatavs. Tālāk rīkojās pēc vēlēšanās - ja samaisa, būs olu kultenis, ja atļauj cepties nemaisot, tad kaut kas līdzīgs omletei.
Tieši tāpat var cept arī spinātu omleti visu cauru gadu, ēdieni ar nātrēm ir ekskluzīva lieta tikai pavasarī!
Nātres kārtīgi nomazgā (izmanto tkai nātru lapiņas) un aplej ar verdošu ūdeni. Uz sakarsētas pannas lej eļļu un liek cepties smalki sagrieztu sīpolu, pēc tam pievieno nātres un pasutina. Pievieno garšvielas. Pēc brīža pārlej ar olām, kas sakultas ar 4 ēdamkarotēm piena un sautē līdz gatavs. Tālāk rīkojās pēc vēlēšanās - ja samaisa, būs olu kultenis, ja atļauj cepties nemaisot, tad kaut kas līdzīgs omletei.
Tieši tāpat var cept arī spinātu omleti visu cauru gadu, ēdieni ar nātrēm ir ekskluzīva lieta tikai pavasarī!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru