Sastāvdaļas: 200 g pilngraudu pasta, apm. 400 g ķirbja mīkstums; 1- 2 čilli pipari; sāls; apm. 100 g mīksts siers - man Mālpils; citronpipari; nedaudz olīveļļa; zaļumi - pētersīļi
Katliņā verdošā sālsūdenī liek vārīties makaronus un ķirbja gabalus, vāra noteikto laiku - pēc instrukcijas un paciņas. Tikmēr pārgriež uz pusēm čillī pāksti, iztīra sēkliņas, sasmalcina un apcep nelielā eļļas daudzumā. Tad arī makaronus un ķirbi liek uz pannas un apcep, pievieno garšvielas, zaļumumus, apmaisa. Liek klāt gabaliņos sagrieztu mīksto sieru vai pārrīvē porciju ar cieto sieru.
Šoruden ir sanācis tā, ka ķirbi esmu piemirsusi, pa blogu dzīvojas tikai āboli. Katrā ziņā šis ķirbja ēdiens ir ievērības cienīgs un pelnījis atkārtojumu.
Katliņā verdošā sālsūdenī liek vārīties makaronus un ķirbja gabalus, vāra noteikto laiku - pēc instrukcijas un paciņas. Tikmēr pārgriež uz pusēm čillī pāksti, iztīra sēkliņas, sasmalcina un apcep nelielā eļļas daudzumā. Tad arī makaronus un ķirbi liek uz pannas un apcep, pievieno garšvielas, zaļumumus, apmaisa. Liek klāt gabaliņos sagrieztu mīksto sieru vai pārrīvē porciju ar cieto sieru.
Šoruden ir sanācis tā, ka ķirbi esmu piemirsusi, pa blogu dzīvojas tikai āboli. Katrā ziņā šis ķirbja ēdiens ir ievērības cienīgs un pelnījis atkārtojumu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru